eng
Helsinki
09:33
Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen
Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - photo 1 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - photo 2 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - photo 3 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - photo 4
Posted: 30 April 2019, 12:16

Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen

9.99 /piece
Максимов Максим
региональный представитель
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018

Description

Haarukka mehiläisten hunajakoneiden painamiseen (hunajakennon poisto) on suunniteltu hunajakennojen hunajakehysten tulostamiseen. Kuljettajan haarukka on erittäin helppokäyttöinen. Suunnittelu on erittäin vahva ja pohdittu pienimpiin yksityiskohtiin. Esimerkiksi kapea neulojen rivi toimii runkoon vaikeasti saavutettavissa paikoissa, joissa soluilla on epätasainen pinta. Pidä pistoketta kiinni kahvasta, siirrä sujuvasti kehyksen ympärille ja poista tela. Tämän mallin avulla voit tulostaa kehyksen nopeasti ja tarkasti.
Tämä pistoke vertaa edullisemmin kiinalaisia ​​ja edullisempia materiaaleja. Esimerkiksi haarukan materiaali on belgialainen, lääketieteellinen, laadukas ruostumaton teräs 1mm (ruoka) ja kahva on valmistettu puusta. Kaikki materiaalit ovat ympäristöystävällisiä!

Ad number: 1717627   |  views: 8
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018
Contact the company
Максимов Максим
региональный представитель
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Write a message
Select category
×
Login to your account