eng
Helsinki
08:12
Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi.
Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - photo 1 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - photo 2 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - photo 3 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - photo 4 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - photo 5
Renewed: 25 May 2020, 14:46

Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi.

20/sq m
wholesale price
20/sq m
Позняк Владимир Валерьевич
директор
,  Saint-Petersburg, RU
Flagma member since 30 December 2017

Description

Seinälevy sisä- ja ulkotiloissa.
Ilman hp: tä
L. K. P + 2500rub.
Tuotteiden paksuus 18mm.
Groove-ura
Lampaiden ura.
Työskentelemme järjestyksen mukaisesti, me kaikki voimme.
Seinäpaneelit, jotka on valmistettu värjätystä koivusta. Näiden tuotteiden koivuja leikattiin Neuvostoliitossa 1910-1983, ja ne tulvivat Vuoksan pimeissä vesissä.
 Tänä aikana kaikki aineet pestiin pois puusta, minkä vuoksi tuoreen sahatun koivun märehtyy niin nopeasti. Jos sitä käsitellään oikein, pohjasta poistamisen jälkeen tällainen puu tulee käytännöllisesti katsoen ikuiseksi, ei rotata, ei kasva.
 Haluan erikseen ihailla, miten vesi ja aika kasvattavat puun rakennetta, harmaalla koivulla on kylläisempi, varovasti vaaleanpunainen väri, jossa on selkeä rakenne.
Voit valita minkä tahansa seinäpaneelin Internetistä, "Morena Pinocchio" tekee niistä sinulle, kuolleesta koivusta. Samalla tarjoamme radio- ja hiilidioksidianalyysin sekä kaksikymmentä minuutin videon, jossa näytetään, miten ja missä, raaka-aineiden louhinta ja paneelien tuotannon tapa oli paneeleillesi.
Ja myös "Moreny Buratino" - tekee pogonatshnytuotteita karhennetusta puusta, pyöristetystä ja hienonnetusta puusta yksinoikeudella.

Ad number: 1717606   |  views: 53  
,  Saint-Petersburg, RU
Flagma member since 30 December 2017
Still looking for:
Contact the company
Позняк Владимир Валерьевич
директор
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account