rus
Хельсинки
09:27
Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen
Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - фото 1 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - фото 2 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - фото 3 Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen - фото 4
Добавлено: 30 апреля 2019, 12:16

Haarukka mehiläisten mehiläisten tulostamiseen

9.99 /штука
Максимов Максим
региональный представитель
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018

Описание

Haarukka mehiläisten hunajakoneiden painamiseen (hunajakennon poisto) on suunniteltu hunajakennojen hunajakehysten tulostamiseen. Kuljettajan haarukka on erittäin helppokäyttöinen. Suunnittelu on erittäin vahva ja pohdittu pienimpiin yksityiskohtiin. Esimerkiksi kapea neulojen rivi toimii runkoon vaikeasti saavutettavissa paikoissa, joissa soluilla on epätasainen pinta. Pidä pistoketta kiinni kahvasta, siirrä sujuvasti kehyksen ympärille ja poista tela. Tämän mallin avulla voit tulostaa kehyksen nopeasti ja tarkasti.
Tämä pistoke vertaa edullisemmin kiinalaisia ​​ja edullisempia materiaaleja. Esimerkiksi haarukan materiaali on belgialainen, lääketieteellinen, laadukas ruostumaton teräs 1mm (ruoka) ja kahva on valmistettu puusta. Kaikki materiaalit ovat ympäristöystävällisiä!

Номер объявления: 1717627   |  просмотров: 7
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018
Свяжитесь с компанией
Максимов Максим
региональный представитель
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет