rus
Хельсинки
07:43
Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi.
Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - фото 1 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - фото 2 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - фото 3 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - фото 4 Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi. - фото 5
Обновлено: 25 мая 2020, 14:46

Puutavara, koivu, lehtikuusi, tammi.

20 /метр кв.
оптовая цена
20 /метр кв.
Позняк Владимир Валерьевич
директор
,  Санкт-Петербург, RU
на Флагма с 30 декабря 2017

Описание

Seinälevy sisä- ja ulkotiloissa.
Ilman hp: tä
L. K. P + 2500rub.
Tuotteiden paksuus 18mm.
Groove-ura
Lampaiden ura.
Työskentelemme järjestyksen mukaisesti, me kaikki voimme.
Seinäpaneelit, jotka on valmistettu värjätystä koivusta. Näiden tuotteiden koivuja leikattiin Neuvostoliitossa 1910-1983, ja ne tulvivat Vuoksan pimeissä vesissä.
 Tänä aikana kaikki aineet pestiin pois puusta, minkä vuoksi tuoreen sahatun koivun märehtyy niin nopeasti. Jos sitä käsitellään oikein, pohjasta poistamisen jälkeen tällainen puu tulee käytännöllisesti katsoen ikuiseksi, ei rotata, ei kasva.
 Haluan erikseen ihailla, miten vesi ja aika kasvattavat puun rakennetta, harmaalla koivulla on kylläisempi, varovasti vaaleanpunainen väri, jossa on selkeä rakenne.
Voit valita minkä tahansa seinäpaneelin Internetistä, "Morena Pinocchio" tekee niistä sinulle, kuolleesta koivusta. Samalla tarjoamme radio- ja hiilidioksidianalyysin sekä kaksikymmentä minuutin videon, jossa näytetään, miten ja missä, raaka-aineiden louhinta ja paneelien tuotannon tapa oli paneeleillesi.
Ja myös "Moreny Buratino" - tekee pogonatshnytuotteita karhennetusta puusta, pyöristetystä ja hienonnetusta puusta yksinoikeudella.

Номер объявления: 1717606   |  просмотров: 52  
,  Санкт-Петербург, RU
на Флагма с 30 декабря 2017
Свяжитесь с компанией
Позняк Владимир Валерьевич
директор
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности компании.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет